Ga naar de inhoud

praktijknieuws

Afscheid dr. Paillot

Dokter Paillot is sinds oktober 2022 als Huisarts-In-Opleiding (HAIO) bij ons werkzaam geweest. Dankzij uw vertrouwen heeft zij na zes jaar studie aan de universiteit van Gent waardevolle praktijkervaring kunnen opdoen.
Op 15 maart 2024 zal zij (voorlopig) voor de laatste keer in onze praktijk aanwezig zijn. Na een welverdiende vakantie zal zij haar opleiding voortzetten gedurende een half jaar in AZ Delta, gevolgd door een laatste jaar in een huisartsenpraktijk in Blankenberge.

Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in Dr. Paillot heeft gesteld. Ook willen we Dr. Paillot zelf bedanken voor haar enthousiasme en toewijding tijdens haar opleidingsperiode bij ons.

Het verheugt ons te kunnen mededelen dat Dr. Paillot vanaf oktober 2025 weer terugkeert naar onze praktijk, dit keer in de rol van staflid.

Vanaf 15 april 2024 zal dokter Micheline Freson gedurende een half jaar de praktijk versterken.

14/03/2024 – Dr. Yen Deledicque

Huisarts-in-opleiding

Als patiënt hebt u het ongetwijfeld al gemerkt dat wij regelmatig stagiairs begeleiden in de praktijk. Binnenkort schakelen wij hierin een versnelling hoger. Als opleidingspraktijk vinden we het een van onze kerntaken om artsen in spé en jong afgestudeerde artsen te ondersteunen in hun professioneel ontwikkelingstraject.

Dokter Stéphanie Paillot zal vanaf oktober 2022 gedurende 18 maanden aan de slag gaan als huisarts-in-opleiding. Zij heeft de zesjarige masteropleiding tot arts afgerond en volgt nu gedurende drie jaar de specialisatie (master-na-master) tot erkend huisarts.

Dr. Paillot is een arts en kan dus zelfstandig consultaties voeren, geneesmiddelen voorschrijven, onderzoeken aanvragen, … Wanneer zij moeilijkheden ondervindt, kan zij steeds beroep doen op dr. Deledicque of dr. Ampe. Het kan ook gebeuren dat er, in het kader van de opleiding, een van de vaste artsen aanwezig zal zijn tijdens de consultatie.

23/08/2022 – Dr. Yen Deledicque

Praktijkverpleegkundige

Vanaf  maart zal mevrouw Timia Van Assche zowel op dinsdag (ochtend en middag) als op donderdag ons als praktijkverpleegkundige bijstaan in de huisartsenpraktijk.

Timia is een verpleegkundige met een bijkomende postgraduaatopleiding waardoor zij verschillende taken zelfstandig op zich kan nemen ter ondersteuning van de artsen in de praktijk.

U kan bij haar terecht voor:

 • Bloedafnames
 • Opvolging diabetes
 • Gesprekken rond vroegtijdige zorgplanning
 • Bespreken van uw medicatielijst
 • Vaccinaties
 • Op punt stellen van uw medisch dossier
 • Verwijderen hechtingen
 • Wondzorg
 • ECG
 • Cryotherapie (bevriezen van o.a. wratten)
 • PCR-testen
 • Pre-operatieve onderzoeken

De consultaties bij de praktijkverpleegkundige zijn voor u als patiënt kosteloos. Er is steeds een arts bereikbaar mocht extra advies nodig zijn.

Om een afspraak te maken kan u terecht op de online agenda of bij het secretariaat (050 35 33 55).

01/02/2022 – Dr. Yen Deledicque

Praktijk Vossensteert

Vossensteert 180
8310 Sint-Kruis

050 35 33 55